Historien bakom Linds Bygg i Malmö AB

År 2014 inledde vi en del omfattade projekt. Dessa bestod av lägenheter och villor som var i behov av totalrenovering både ut- och invändigt. Precis som du sökte vi efter kunnig och kostnadseffektiv personal för att genomföra våra byggprojekt. Under åren som gick skaffade vi oss en bred erfarenhet samt att vi etablerade ett flertal relevanta kontakter. Efterfrågan på våra tjänster växte snabbt och vi övervägde att starta eget.

Linds Bygg i Malmö AB idag

Linds Bygg i Malmö AB är ett svenskt privatägt familjeföretag. Vi utför näst intill alla typer av byggarbeten. Vi har både möjlighet att anlita och själva arbeta som underleverantörer. Således finns det inga projekt som är för stora eller för små. Vi på Linds Bygg i Malmö AB arbetar huvudsakligen i Malmö med omnejd men har även möjlighet att arbeta i hela Skåne.

Innan vi inleder ett projekt tar vi alltid ett förutsättningslöst möte där vi specificerar dina krav, önskemål och förväntningar. Vi sammanställer därefter en kostnadsfri offert som du tar ställning till. Om du gillar offerter upprättas ett skriftligt avtal som behandlar era rättigheter, skyldigheter, betalningsvillkor etc. När avtalet är signerats inleds arbetet i enlighet med överenskommet startdatum.